Ingredienser for ca 15 muffins
200 g smør eller margarin
2.5 dl sukker
3 egg
1 dl whipping cream
2 dl frosne lingonberries
3.5 dl hvetemel
1 ts vanilje sukker
2 dl Matyoghurt
2 dl melis
1 ss lingonberry juice
frosset lingonberries
Skritt for skritt
- La yoghurt renne i kaffefilter i ca 3 timer før du begynner.
- Skru ovnen til 175 grader
- Rør sammen smør og sukker til det er lun
- Legg til egg, fløte og lingonberries.
- Bland sammen de tørre ingrediensene separat og forholde seg til resten av batter.
- Fyll tekake molds litt mer enn halvfulle med batter.
- Cook muffins i midten av ovnen i 20-25 minutter.
- La dem avkjøle.
- Bland sammen matyoghurten, flor sukker og lingonberry juice for toppen.
- Bred i en enda laget på hver Muffin.