Sider

Lingonmuffins

Ingredienser for ca 15 muffins

200 g smør eller margarin
2.5 dl sukker
3 egg
1 dl whipping cream
2 dl frosne lingonberries
3.5 dl hvetemel
1 ts vanilje sukker

2 dl Matyoghurt
2 dl melis
1 ss lingonberry juice
frosset lingonberries

Skritt for skritt

- La yoghurt renne i kaffefilter i ca 3 timer før du begynner.

- Skru ovnen til 175 grader

- Rør sammen smør og sukker til det er lun

- Legg til egg, fløte og lingonberries.

- Bland sammen de tørre ingrediensene separat og forholde seg til resten av batter.

- Fyll tekake molds litt mer enn halvfulle med batter.

- Cook muffins i midten av ovnen i 20-25 minutter.

- La dem avkjøle.

- Bland sammen matyoghurten, flor sukker og lingonberry juice for toppen.

- Bred i en enda laget på hver Muffin.